Info en prijzen

Gezins/loveshoot

Jacky Nobels fotografie gezin

Ik weet zeker dat je hele telefoon vol staat met foto’s van de gezinsleden.. maar er is altijd eentje die er niet op staat. Hoe bijzonder is het om foto’s te hebben van het hele gezin! Pure en spontante foto’s zijn geweldig en zo waardevol. Foto’s van jullie allemaal én van ieder gezinslid apart, op een door jullie gekozen locatie. Thuis of bijvoorbeeld op het strand of in het bos. Graag leg ik jullie mooie momenten vast.

Newborn shoot

Jacky Nobels fotografie newborn

Iets wat iedere ouder zal herkennen, is dat de newborn periode dé periode in het leven is die het snelst voorbij vliegt. Want wat groeien ze toch snel! Hoe fijn is het dan om deze bijzondere periode te laten vastleggen voor altijd.

Liefdevol, spontaan en puur. Jullie gezin of alleen jullie kindje zal vastgelegd worden precies zoals hij of zij is, met natuurlijk licht. De fotoshoot vindt plaats in een voor jullie vertrouwde omgeving, het liefst bij jullie thuis. Je kunt ervoor kiezen om de verzorgingsmomenten vast te laten leggen: voeden, badderen of gewoon lekker knuffelen op het grote bed of de bank.

Zwangerschapsshoot

Jacky Nobels fotografie Zwangerschap


Naast de newborn periode, is de zwangerschap één van de meest bijzondere periode in je leven. Hoe fijn is het om deze periode te laten vastleggen voor jezelf, als cadeautje voor de familie en voor je kindje later. Zwangerschapsfotografie is het mooist tussen de 30 en 37 weken zwangerschap. Maar is jouw buikje al goed te zien en voel jij je fijn? Dan kan de shoot plaatsvinden wanneer jij dat wilt!

We kiezen een mooie buiten locatie of juist thuis in jullie vertrouwde omgeving. Foto’s alleen van jou, met je partner of en het gezin. Het kan allemaal!

Zakelijke shoot / personal branding fotografie

Zakelijke shoot Jacky Nobels fotografie

Professionele foto’s voor je eigen bedrijf of social media die precies laten zien hoe jij bent. De foto’s ondersteunen jouw verhaal als bedrijf en/of persoon en stralen kracht uit. Door personal branding kan je groeien met je klanten en/of volgers, want persoonlijkheid is super belangrijk!

Ook hier zal het beeldmateriaal (om te plaatsen op social media, je website of voor marketingdoeleinden) minder geposeerd, lekker spontaan en puur zijn. We zullen samen een locatie uitkiezen die past bij jou of jouw bedrijf. Denk aan een kantoorruimte, een stad, een hotel, etc.

Tarieven

Misschien is deze speciale aanbieding wel wat voor jou!

Niks moeilijks, gewoon 1 tarief voor alle bovengenoemde shoots!

Voor €165 krijg je:

  • Type shoot naar keuze: zwangerschap, gezin, newborn of zakelijk
  • 60 minuten fotografie op locatie naar keuze
  • 30 bewerkte foto’s (zelf uit te kiezen en de mogelijkheid om foto’s bij te kopen)
  • Een aantal foto’s in zwart/wit
  • Voorafgaand aan de shoot bespreken we je wensen en ontvang je tips en meer informatie
  • Max 5 personen, elke extra persoon is €15

Buiten Alkmaar reken ik reiskosten (€ 0.19 p./km.). 

Natuurlijk is een langere shoot ook mogelijk, stuur me even een mailtje dan overleggen we!

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden