Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Jacky Nobels Fotografie

  1. Algemeen
  2. Fotoshoot
  3. Betalingen
  4. Reiskosten
  5. Annuleren
  6. Levertijden
  7. Auteursrecht
  8. Schade
  9. Privacy

1. Algemeen

1. Bij het afnemen van producten en diensten ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.
2. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door Jacky Nobels worden aangepast.
3. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van:
Jacky Nobels
jackynobelsfotografie@gmail.com
KvK: 68761635

2. Fotoshoot

1. Een fotoshoot kan geboekt worden per e-mail, whatsapp of social media.
2. Voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met je op en bespreken we je wensen (type fotoshoot, kleding, duur, datum, tijd en locatie). De gemaakte afspraken + een overzicht van de (reis)kosten krijg je van mij per e-mail.
3. Ik werk graag met natuurlijk licht, dat geeft het mooiste resultaat. Samen zullen we bespreken wat een geschikte locatie is. Vindt de fotoshoot buiten plaats? Dan zullen we een paar dagen van te voren het weer beoordelen. In geval van slecht weer wordt samen een nieuwe afspraak gemaakt. Punt ‘4. Annuleren’ is dan niet van toepassing.  

3. Betalingen

1. Je kunt tijdens of na de shoot betalen. Na het voldoen van het bedrag ontvang je de foto’s.

2. Het teruggeven van het bedrag is niet mogelijk omdat de foto’s persoonlijk voor jou zijn gemaakt.

4. Reiskosten

1.Buiten Alkmaar reken ik reiskosten (€ 0.19 p./km.), tenzij anders afgesproken.

5. Annuleren

1. De fotoshoot kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Annuleer je de fotoshoot later, dan zal er €40 (geen reiskosten) in rekening worden gebracht.

6. Levertijden

1. Het opleveren van de foto’s zal altijd plaatsvinden binnen 3 dagen.

2. Het versturen van de foto’s vindt plaats via pixieset. Je ontvangt een persoonlijke map waarin je de hoeveelheid foto’s kunt kiezen waar je vooraf voor gekozen hebt. Bijbestellen is ook mogelijk.

7. Auteursrecht

1. Het auteursrecht van de geleverde bestanden blijft ten alle tijden bij Jacky Nobels. Je koopt de bestanden, niet de rechten.

2. Ik vind het heel leuk als je ervoor kiest om de foto’s op social media of een eigen website te plaatsen. Je dient dan wel de naam Jacky Nobels Fotografie er duidelijk bij te vermelden. Een tag op Instagram (@jackynobelsfotografie) voldoet ook.

3. Het is niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken of bij te snijden. Ook is het niet toegestaan om de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden of wedstrijden.

4. Alle gemaakte foto’s kan ik mogelijk gebruiken voor mijn eigen portfolio, website, social media of promotie materiaal. Wil je echt niet dat een bepaalde foto gebruikt wordt, laat dit dan even weten en dan kijken we wat er mogelijk is.

5. Ik lever geen onbewerkte foto’s.

8. Schade 

1. Jacky Nobels is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot.

2. Jacky Nobels stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder goede foto’s door omstandigheden zoals onverwachts slecht weer of door baby’s, kinderen of dieren die hun dag niet hebben.

3. Schade aan foto apparatuur gemaakt door de klant of diens vertegenwoordigers valt onder de verzekering van de klant of dient vergoed te worden door de klant.

9. Privacy

1. Jacky Nobels zal geen persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer, emailadres) openbaar maken of doorgeven aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming.

2. Wel kan je getagd worden op social media bij het gebruik van de bestanden. Waarin dus alleen je naam wordt gebruikt. Laat van te voren even weten als je dit liever niet hebt.